Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

Reference

23.12. 2020

Majitelku realitní kanceláře Next-HOME paní Ivetu Homolovou vřele doporučuji. Paní Homolová nám vždy zajistila bezproblémového nájemníka do našeho bytu a postarala se i o velice rychlý prodej naší nemovitosti. Vždy nám podrobně a srozumitelně poskytla veškeré důležité informace. Nejvíce si ceníme individuálního a vstřícného přístupu, kdy nebyl dokonce ani problém s podpisem smlouvy v neděli. Moc děkujeme za perfektní servis a profesionalitu a budeme se těšit na další spolupráci.
Marek Jenáček

17.04. 2018

Služby Ivety Lackové, majitelky a makléřky společnosti Next-HOME mohu upřímně a s radostí doporučit. Nejenže se klientovi dostane dokonalý servis, získá mnoho informací nad rámec poskytovaných služeb, ale setká se i s velmi milým, vstřícným a osobním přístupem. Ochota a flexibilita paní Lackové byla nevídaná - je třeba zmínit i to, že nám umožnila prohlídky pozemků i v době vánočních svátků. 
Doc. PhDr. Kateřina Svatoňová, Vedoucí katedry filmových studií FF UK

12.05. 2018

Dobrý den, tímto bych Vám chtěl poděkovat za zprostředkování pronájmu bydlení, které proběhlo hladce a velmi rychle. Při prvním setkání došlo k seznámení s Vámi a bytem a při druhém setkání již došlo k podpisu velmi přehledné a jasně dané smlouvy a k předání klíčů od bytu. Oceňuji velmi profesionální a ochotný přístup, milé empatické jednání a důkladné vysvětlení a probrání všeho potřebného a důležitého. S potěšením se na Vás znovu obrátím i v budoucnosti.
Martin Hakl

 

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?