Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

| Next - HOME, Iveta Lacková

GDPR

Informace o zpracování osobních údajů v rámci poskytování realitních služeb

Kdo Vaše údaje zpracovává

Vaše údaje bude zpracovávat společnost Iveta Lacková, IČO 75267381 se sídlem Dominikánská 124/8, 412 01, Litoměřice

Proč Vaše údaje zpracováváme

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat na základě zákonného titulu, kterým je zpravidla uzavření a plnění smlouvy. Zpracování Vašich osobních údajů je nezbytné pro účely výkonu realitních služeb.

Jaké údaje zpracováváme

Váš kontakt a informace o Vás, zejména:

  • Vaše kontaktní a identifikační údaje (včetně rodného čísla)
  • Údaje, které nám sdělíte z důvodu poskytování realitních služeb

Údaje, které o Vás získáme z dalších zdrojů, zejména:

  • Údaje poskytnuté druhou stranou realitního obchodu nebo dalšími osobami, případně z veřejných rejstříků, např. katastr nemovitostí, insolvenční rejstřík, obchodní rejstřík

K čemu budeme údaje využívat

Vaše údaje budeme používat výlučně pro výkon agendy spojené s realitním obchodem, zejména k řádnému plnění všech zákonných povinností, ke komunikaci s jednotlivými subjekty v rámci realitního obchodu. Vaše osobní údaje nejsou předávány do třetích zemí.

Vaše práva

V souladu s předpisy upravujícími ochranu osobních údajů máte právo dle povahy zpracování:

  • požadovat přístup ke svým osobním údajům a žádat vysvětlení, pokud máte podezření na neoprávněné zpracování; přístup k osobním údajům si můžeme účtovat náhradu odpovídající našim nákladů,
  • požadovat opravu či doplnění nepřesných osobních údajů nebo jejich likvidaci,
  • vznést proti zpracování námitku a žádat nápravu závadného stravu,
  • podat stížnost proti tomuto zpracování u Úřadu pro ochranu osobních údajů,
  • bezplatný přístup, pokud Vaše žádost nebude opakovaná či nepřiměřená,
  • přenos, výmaz a omezení zpracování.

Vzhledem k tomu, že Vaše osobní údaje zpracováváme na základě plnění právní povinnosti, mohou být některé způsoby uplatnění Vašich práv dle uvedeného seznamu vyloučeny s ohledem na povahu zpracování.

Ohledně uplatnění svých práv nás můžete kontaktovat na čísle +420 728 344 066 nebo na email: info@next-home.cz

Další informace o zpracování Vašich údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme po dobu trvání právního zastupování a po jeho skončení je budeme archivovat v souladu s obecně závaznými právními předpisy, zpravidla po dobu 5 let. Nedochází k automatizovanému rozhodování ani profilování.

 

Vytvořit poptávku

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Vyhledat vhodné nemovitosti

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky

Upřesnit

Vyhledat fulltextově

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Máte otázku?